diensten

Hulp bij financiële keuzestress. Dat is wat Intentco biedt.

De vragen van mijn klanten hebben te maken met geld en keuzestress. Je wilt iets doen maar kan niet beslissen. Je weet niet waar te beginnen, of de situatie is complex, of je hebt er niet zo veel zin in. Het is echter wel belangrijk, want bij veel keuzes in het leven speelt geld een rol.

Financial Life Planning is een adviesmethodiek die helpt. Het legt een unieke verbinding tussen levensstijl, levensdoelen en geldzaken. Het combineert cijfers en gevoel, zodat je met hoofd en hart beslist.

financial life plan

Vaak zijn wijzigingen in de leefsituatie de aanleiding een Financial Life Plan te laten maken. Je hebt een erfenis ontvangen, jouw baan verloren, je blijft alleen achter of hebt een droom die je wilt realiseren. Allemaal situaties waar levensdoelen, geld en emotie een rol spelen.

Meer lezen

inzicht financiële positie

Soms wil je gewoon weten hoe je er financieel voor staat. Wat is mijn pensioeninkomen? Of wat is de financiële situatie voor mijn nabestaanden als ik overlijd? Of hele andere vragen, waarvoor je een financieel inzicht op lange termijn nodig hebt.

Meer lezen

werkwijze

Financial Life Planning is een persoonlijk proces. Het is een ontwikkeling van inzicht en bewustwording naar concrete realisatie. De intensiteit verschilt per traject.

Wat doe ik voor je? Luisteren, structuren en het maken van een actielijst zijn de belangrijkste elementen in mijn werk.

We beginnen altijd met een persoonlijke ontmoeting voor het creëren van een wederzijdse vertrouwensband. Jouw vragen en wat je bezighoudt staan centraal. We onderzoeken of samenwerking zinvol is en hoe uitgebreid het traject wordt. Het kennismakingsgesprek is kosteloos. Hierna ontvang je een aanbieding voor het traject.